Helaas moeten we de bezoekjes aan een IMAGE Skincare Professional nog even uitstellen. Des te meer reden om dit jaar met Valentijnsdag een skincare avondje te plannen! Met onze thuisbehandelingen geniet je samen (of alleen) van een mini-peel, de ultimate glow treatment, een ontspannen facial, óf maskne treatment. In maximaal 5 stappen waan jij jezelf een echte skincare pro en dat vanuit je eigen badkamer! 

Alle thuisbehandelingen ontvang je inclusief stappenplan en IMAGE Skincare haarband, voor een echte salonervaring. Twijfel je of een set bij je past? Neem dan contact met ons, voor online huidadvies.

IMAGE Skincare is hét professionele skincaremerk voor huidverbetering in de Benelux.

Ultimate Peel Treatment – The Home Edition

Met deze set heb je één van de Gouden Duo’s van IMAGE Skincare in handen, namelijk het AGELESS – Total Resurfacing Masqueen het VITAL C – Hydrating Enzyme Masque.De combinatie van deze twee maskers zorgt voor een intensieve exfoliatie, waardoor dode huidcellen effectief verwijderd worden en een doffe huid – die zich vaker voordoet nu we veel binnen zitten – wordt vervangen door een prachtige glow. Je hoeft niet lang te wachten op de glow, die is namelijk na één behandeling al aanwezig! In deze thuisbehandeling vind je een stappenplan, waardoor je precies weet hoe je jezelf deze mini-peel geeft.

Tip: het AGELESS masker heeft een grove korrel die een extra exfoliërende werking geeft wanneer je het masker inmasseert. Hoe mooi het resultaat ook kan zijn, dit is voor de gevoelige huiden onder ons soms minder fijn. Heb je een gevoelige huid? Let dan bij het inmasseren even op. Als het inmasseren niet fijn aanvoelt is de korrel waarschijnlijk iets te grof voor je huid en kun je het masker beter gewoon opdoen en in laten trekken in plaats van inmasseren. 

Ultimate Peel Treatment – The Home Edition

€ 87,00

 

Ormedic Flash Facial

Puur genieten met puur groene producten. De Ormedic Flash Facial is een ideale mini-facial voor een ontspanningsmoment tussendoor met een frisse, zijdezachte huid als resultaat. De sterspeler in deze thuisbehandeling is de ORMEDIC – Balancing Gel Polisher, die natuurlijke ingrediënten bevat zoals limoenkaviaarextract, gemalen bamboe en olijvenpitpoeder. Deze polisher is uniek om zijn zeer milde 3-in-1 exfoliatie, waardoor deze set ook geschikt is voor de meest gevoelige huiden.

ORMEDIC – Flash Facial

€ 64,00

 

Ultimate Glow Treatment – The Home Edition


Een prachtige glow, die krijg je van ons (bijna) cadeau! Met deze thuisbehandeling ben je maar vijf stappen verwijderd van een glow die eruitziet alsof je net uit de salon bent gestapt. Het I MASK – Firming Transformation Mask is niet alleen de favoriet van Nikkie Tutorials, maar zorgt er ook voor dat je huid wordt gelift en verstevigd. Dit gecombineerd met de ORMEDIC – Balancing Gel Polisher (die een milde 3-in-1 exfoliatie biedt) en het ILUMA – Intense Brightening Serum met een huidoplichtende werking, maakt dit de ultieme glow-behandeling! 

Ultimate Glow Treatment – The Home Edition

€ 109,00

 

The Maskne Restore Treatment 

Heb jij door het dragen van een mondkapje last van een onzuivere of geïrriteerde huid? Dit nieuwe fenomeen wordt ook wel maskne genoemd en ontstaat doordat bacteriën en schimmels onder je mondkapje de kans krijgen te groeien. Het reinigen en verzorgen van de huid is hierdoor extra belangrijk, om zo verdere irritatie en opeenhopingen van onzuiverheden te voorkomen. In deze set ontvang je THE MAX – Stem Cell Facial Cleanser, CLEAR CELL – Mattifying Moisturizer en 3 miniatuurverpakkingen van het I MASK – Purifying Probiotic Mask. Dit zijn dé producten om je huid grondig te reinigen en weer in balans te brengen, zodat al het onderliggende vuil wordt verwijderd en jij met een zuiver gezicht de dag door kunt.

The Maskne Restore Treatment

€ 90,00

 

Met deze vier sets heb jij een ultieme thuisbehandeling in handen, nu de salondeuren nog even dicht zijn. Wil jij graag advies voor een volledige dag- en nachtroutine? Doe dan het online huidadvies.

Heb je specifieke vragen aan de hand van dit blog? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder op jouw reis naar huidverbetering!