Behandelingen

Image Skincare

De professionele behandelingen van Image Skincare werken op verschillende huidproblemen, huidverjonging en de algehele verbetering van de huid.

Ormedic lift € 75,- (met massage €85,-)

Een mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan uw huid. De behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen), die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en huidtextuur zal ontstaan. De japanse groene thee geeft de huid een gezonde, levendige teint en het co-enzym q10 geeft de huid hydratatie. Een heerlijke geur met organische mangopulp, perfect voor iedere huid.

Signature facelift € 75,- (met massage € 85,-) 

Deze revolutionaire 4-layer facelift is zeer speciaal. Deze behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven na een behandeling. De hoge dosis aan vitamine c dringt de huid binnen om het te verstevigen. Het bevat glycolzuur dat de huid exfolieert en zacht maakt. Door de hoge actieve therapeutische enzymen zal de celvernieuwing versnellen en de huid onder de ogen oplichten. Een cocktail van farmaceutische ingrediënten zal direct de huid binnnendringen en daar verstevigen, oplichten en verfrissen.

 

 

Lightening lift € 75,-

Deze peelingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 behandelingen om de 2 weken te doen.  Zonnevlekken en bruine vlekken worden vermindert.

Wrinkle  lift € 75,-

Deze ultrahuidbehandeling met glycolzuur en retinol verwijdert de dode huidcellen en zorgt ervoor dat de huid er strakker en gezonder uitziet. De fijne lijntjes verdwijnen.

 

Priori Skincare

Peeling met de advanced AHA cosmeceuticals vanaf € 67,50

Priori biedt de allernieuwste AHA technologie: het LCA complex. Dit is een krachtige combinatie van melkzuren, essentiële vitamines en antioxidanten. Ideaal voor de droge en gevoelige huid, probleemgevoelige huid en bij volwassen acne.

Het zorgt voor intensieve resultaten:

  • Huidexfoliatie van meerdere huidlagen
  • Bevordert epidermisch en dermisch vochtniveau
  • Stimuleert dermische proteïnes: collageen en elastine vezels
  • Helpt om de droge, verouderde en door zon beschadigde huid te revitaliseren
  • Ideaal voor een probleemgevoelige huid en de huid waarbij acne op latere leeftijd terug komt
  • Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels, zorgt voor een diepe hydratatie en verbetert de huidtextuur

Een unieke behandeling om de huid diep te exfoliëren en de huideigen capaciteit om vocht vast te houden te verbeteren. De huid wordt gladder, steviger, ziet er jonger en helderder uit. Ideaal voor de rijpe, zonbeschadigde huid of een normale huid die een oppepper nodig heeft.

 

Dermaroller

Vanaf € 150,-

In 1999 is de Dermaroller uitgevonden en in 2000 geoctrooieerd. Als een van de succesvolste huidverbeteringsmiddelen in de afgelopen jaren, werd de Dermaroller vaak gekopieerd, maar niemand heeft ooit de kwaliteit van de Dermaroller bereikt.

Dermaroller is een innovatieve en zachte manier voor cel vernieuwing, zonder de huid te beschadigen zoals gebeurt bij o.a. laserbehandelingen en chemische peelings.

Wat is het?

De ISO en CE gecertificeerde Medische Dermaroller ( een ISO 13485-Certificaat voor medisch materiaal) staat garant voor een vooruitstrevende techniek, de zogeheten ‘microneedling’ van de huid. Deze doeltreffende huidverbeterende procedure zet de huid op een zeer krachtige wijze aan om zichzelf te herstellen door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

 

Wat maakt het uniek?

De naaldjes penetreren de dermis, wanneer deze over de huid gerold worden. De huidcellen reageren op de prikjes in de huid en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Dankzij de gemaakte kanaaltjes kunnen actieve ingrediënten tot 200 keer beter in de huid dringen. Rimpels, littekens, grove poriën, hyperpigmentatie, striae verbeteren tot 90%.
de Medische Dermaroller verzekert je van resultaat en huidverbetering van zowel gelaat als lichaam.

MicroSkinPolish

€ 98,-

De MicroSkinPolish is een nieuwe innovatieve oplossing voor behandeling van rimpels, grove poriën, acne littekens, slechte huid, verslapte huid en striae. De MicroSkinPolish is innovatief omdat het 3 technologieën in één behandeling combineert en het mogelijk maakt een complete behandeling aan te bieden voor huidverbetering en huidverjonging. Micro Skin Polish maakt gebruik van:

– Microdermabrasie
– Low Level Laser Technology
– Skin Polishing

 

De Micro Skin Polish-behandeling

Iedere behandeling wordt volgens 3 stappen uitgevoerd voor een duurzaam en niet te evenaren resultaat.

Stap 1
Bij de eerste stap, microdermabrasie, wordt de huid ‘geslepen’ (vergelijkbaar met een scrub) waardoor deze opengesteld wordt en ontvankelijk is voor actieve werkstoffen.

Stap 2
Bij de tweede stap (Low Level Laser Technology) wordt de huid middels een koud Laser (waarbij geen warmte vrij komt en dus geheel veilig is voor ieder huidtype) gevoed met actieve werkstoffen als hyaluronzuur, vitaminen en anti-oxidanten.

Stap 3
Bij de derde stap, Skin Polishing, wordt de huid als het ware gepolijst waardoor deze beschermd wordt en gaat stralen.

Kwalitatief hoogwaardige en veilige producten

De producten die bij de microskinpolish behandeling worden gebruikt zijn allen van zeer hoge kwaliteit. Er wordt een hyaluronzuur gebruikt welke effectief in uw huid wordt gesluisd. De hyaluronmoleculen kunnen zich tot 30 keer uitzetten door vochtopname waardoor oneffenheden in uw huid opgevuld worden (vergelijkbaar met een spons). Hyaluronzuur is een huideigen stof waardoor het niet schadelijk is en zeer natuurlijke resultaten oplevert.

ScKIN nutritions

ScKIN nutritions; Kunnen we eigenlijk nog wel zonder?

U wilt niet alleen huidverzorging, maar het liefst ook aan anti-aging werken in de vorm van het afremmen van de huidveroudering. Liever nog, de nodige jaren van de huid afhalen.

Nu is daar niets mis mee, de vraag blijft in hoeverre dat ook goed mogelijk is. Dat heeft alles te maken met de methode van aanpak. De huid zal zich zelden spontaan verbeteren als er niet allerlei zaken worden aangepakt. Minder stress en gezonde voeding is de eerste stap, maar er is meer natuurlijk.

 

ScKIN nutritions voedingssupplementen zijn bijzonder. Ze zijn toegespitst, naast de algemene gezondheid, om vooral veel voor de huid te kunnen betekenen. Daarom noemen we ze nutricosmetics, voedingssupplementen met het zwaartepunt op de huid. Er worden speciale nutriënten gebruikt om de huid beter te beschermen tegen veroudering door vrije radicalen en UV-licht. Immers wat niet beschadigd is hoeft ook niet gerepareerd te worden. Daarnaast is er een selectie producten die specifiek is gericht op verbetering van de kwaliteit van de huid. Deze zijn bijvoorbeeld rijk aan collageen, elastine en hyaluronzuur, naast veel andere opbouwende stoffen.

Deze producten werken overal, naar behoefte van het lichaam. Ze bouwen net zoveel collageen in uw linker knieholte als op uw wang of in uw botten. Uw gehele huid wordt daarmee beschermd en verbeterd, niet alleen die van uw gezicht. Dat voorkomt dan bijvoorbeeld ook de huidveroudering van buik, bovenbenen of decolleté. Wilt u de werking specifiek op een bepaald gebied toespitsen dan kunt u de producten combineren met huidverbeterende behandelingen.

 

Waarom ScKIN nutritions in combinatie met uw behandeling?

Stel u wilt vooral de rimpels in uw gezicht verminderen. Dan gaat u natuurlijk daar uw behandeling op toepassen. Echter als er al een voedingsachterstand is, aannemelijk bij huidverslapping, dan kan dat het gewenste resultaat ernstig vertragen. De verbetering moet immers voortkomen uit de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen, elastine of meer vochtbinder zoals hyaluronzuur. De fibroblasten in de huid dienen daarvoor geactiveerd te worden. Daarvoor is extra energie nodig.. Als de fibroblasten nu goed geactiveerd worden willen ze best collageen en/of elasine aanmaken om nieuwe vezels te vormen, maar dan moeten de grondstoffen daarvoor wel aanwezig zijn. Met cosmeceuticals crèmes, behandelmethodes zoals Dermaroller, Peeling of Microdermabrasie activeren we, maar dat levert geen bouwstoffen om tot meer collageenvezels of in het dieper gelegen bindweefsel te komen. Dit is precies de toepassing van ScKIN nutritions.

Dermaroller is een innovatieve en zachte manier voor cel vernieuwing, zonder de huid te beschadigen zoals gebeurt bij o.a. laserbehandelingen en chemische peelings.

Neem contact met ons op:

SkinClinic Goirle

Esther van Dijk

Polderstraat 18
5051 GD Goirle

Contact

06 - 15138908

info@skinclinic-goirle.nl

Openingstijden

Op afspraak

Maandag  : Gesloten

Dinsdag : 9:00 - 20:00

Woensdag : 9:00 - 17:00

Donderdag : 9:00 - 17:00

Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag : 10:00 - 15:00