Behandelingen

Image Skincare

De professionele behandelingen van Image Skincare werken op verschillende huidproblemen, huidverjonging en de algehele verbetering van de huid.

Ormedic lift € 75,- (met massage €85,-)

Een mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan uw huid. De behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen), die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en huidtextuur zal ontstaan. De japanse groene thee geeft de huid een gezonde, levendige teint en het co-enzym q10 geeft de huid hydratatie. Een heerlijke geur met organische mangopulp, perfect voor iedere huid.

Signature facelift € 75,- (met massage € 85,-) 

Deze revolutionaire 4-layer facelift is zeer speciaal. Deze behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven na een behandeling. De hoge dosis aan vitamine c dringt de huid binnen om het te verstevigen. Het bevat glycolzuur dat de huid exfolieert en zacht maakt. Door de hoge actieve therapeutische enzymen zal de celvernieuwing versnellen en de huid onder de ogen oplichten. Een cocktail van farmaceutische ingrediënten zal direct de huid binnnendringen en daar verstevigen, oplichten en verfrissen.

 

 

Lightening lift € 75,-

Deze peelingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 behandelingen om de 2 weken te doen.  Zonnevlekken en bruine vlekken worden vermindert.

Wrinkle  lift € 75,-

Deze ultrahuidbehandeling met glycolzuur en retinol verwijdert de dode huidcellen en zorgt ervoor dat de huid er strakker en gezonder uitziet. De fijne lijntjes verdwijnen.

 

Priori Skincare

Peeling met de advanced AHA cosmeceuticals vanaf € 67,50

Priori biedt de allernieuwste AHA technologie: het LCA complex. Dit is een krachtige combinatie van melkzuren, essentiële vitamines en antioxidanten. Ideaal voor de droge en gevoelige huid, probleemgevoelige huid en bij volwassen acne.

Het zorgt voor intensieve resultaten:

 • Huidexfoliatie van meerdere huidlagen
 • Bevordert epidermisch en dermisch vochtniveau
 • Stimuleert dermische proteïnes: collageen en elastine vezels
 • Helpt om de droge, verouderde en door zon beschadigde huid te revitaliseren
 • Ideaal voor een probleemgevoelige huid en de huid waarbij acne op latere leeftijd terug komt
 • Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels, zorgt voor een diepe hydratatie en verbetert de huidtextuur

Een unieke behandeling om de huid diep te exfoliëren en de huideigen capaciteit om vocht vast te houden te verbeteren. De huid wordt gladder, steviger, ziet er jonger en helderder uit. Ideaal voor de rijpe, zonbeschadigde huid of een normale huid die een oppepper nodig heeft.

 

Microneedling

Vanaf € 90,-

Op een zeer effectieve manier wordt de huid in de diepte te vernieuwd en verfraaid zonder de opperhuid te beschadigingen. De elektrische microneedling pen zet de cellen aan tot de aanmaak van elastine en collageen. De huid wordt zichtbaar steviger!

De elektrische microneedling pen maakt hele kleine gaatjes in het huidoppervlak, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt geactiveerd en de cellen worden aangezet aan tot de aanmaak van elastine en collageen. De huid wordt zichtbaar steviger en serums worden tot 40 keer (4000%) beter worden opgenomen!

Wat kun je verwachten van microneedling?

 • De epidermis en dermis worden steviger
 • De huid wordt gezonder en weerbaarder
 • Vermindering zichtbaarheid rimpels
 • Porien worden minder zichtbaar/kleiner
 • Vermindering vlekkerige, blijvende roodheid
 • Pigmentvlekken ontstaan door blootstelling aan de zon verminderen
 • Doorbloeding verbeterd
 • Verhoorning van de huid wordt minder

Dermaroller is een innovatieve en zachte manier voor cel vernieuwing, zonder de huid te beschadigen zoals gebeurt bij o.a. laserbehandelingen en chemische peelings.

Behandelindicaties:

 • huidveroudering
 • verslapte en verouderde huid
 • fijne lijntjes en rimpels
 • algehele huidverbetering
 • onzuiverheden
 • grove porien
 • beschadiging door blootstelling aan de zon
 • alopecia en haaruitval
 • littekens
 • acne littekens
 • hypertrofische littekens ( verdikte littekens)
 • ouderdomsvlekken
 • striae en striemen
 • uv- pigmentatie

MicroSkinPolish

€ 98,-

De MicroSkinPolish is een nieuwe innovatieve oplossing voor behandeling van rimpels, grove poriën, acne littekens, slechte huid, verslapte huid en striae. De MicroSkinPolish is innovatief omdat het 3 technologieën in één behandeling combineert en het mogelijk maakt een complete behandeling aan te bieden voor huidverbetering en huidverjonging. Micro Skin Polish maakt gebruik van:

– Microdermabrasie
– Low Level Laser Technology
– Skin Polishing

 

De Micro Skin Polish-behandeling

Iedere behandeling wordt volgens 3 stappen uitgevoerd voor een duurzaam en niet te evenaren resultaat.

Stap 1
Bij de eerste stap, microdermabrasie, wordt de huid ‘geslepen’ (vergelijkbaar met een scrub) waardoor deze opengesteld wordt en ontvankelijk is voor actieve werkstoffen.

Stap 2
Bij de tweede stap (Low Level Laser Technology) wordt de huid middels een koud Laser (waarbij geen warmte vrij komt en dus geheel veilig is voor ieder huidtype) gevoed met actieve werkstoffen als hyaluronzuur, vitaminen en anti-oxidanten.

Stap 3
Bij de derde stap, Skin Polishing, wordt de huid als het ware gepolijst waardoor deze beschermd wordt en gaat stralen.

Kwalitatief hoogwaardige en veilige producten

De producten die bij de microskinpolish behandeling worden gebruikt zijn allen van zeer hoge kwaliteit. Er wordt een hyaluronzuur gebruikt welke effectief in uw huid wordt gesluisd. De hyaluronmoleculen kunnen zich tot 30 keer uitzetten door vochtopname waardoor oneffenheden in uw huid opgevuld worden (vergelijkbaar met een spons). Hyaluronzuur is een huideigen stof waardoor het niet schadelijk is en zeer natuurlijke resultaten oplevert.

ScKIN nutritions

ScKIN nutritions; Kunnen we eigenlijk nog wel zonder?

U wilt niet alleen huidverzorging, maar het liefst ook aan anti-aging werken in de vorm van het afremmen van de huidveroudering. Liever nog, de nodige jaren van de huid afhalen.

Nu is daar niets mis mee, de vraag blijft in hoeverre dat ook goed mogelijk is. Dat heeft alles te maken met de methode van aanpak. De huid zal zich zelden spontaan verbeteren als er niet allerlei zaken worden aangepakt. Minder stress en gezonde voeding is de eerste stap, maar er is meer natuurlijk.

 

ScKIN nutritions voedingssupplementen zijn bijzonder. Ze zijn toegespitst, naast de algemene gezondheid, om vooral veel voor de huid te kunnen betekenen. Daarom noemen we ze nutricosmetics, voedingssupplementen met het zwaartepunt op de huid. Er worden speciale nutriënten gebruikt om de huid beter te beschermen tegen veroudering door vrije radicalen en UV-licht. Immers wat niet beschadigd is hoeft ook niet gerepareerd te worden. Daarnaast is er een selectie producten die specifiek is gericht op verbetering van de kwaliteit van de huid. Deze zijn bijvoorbeeld rijk aan collageen, elastine en hyaluronzuur, naast veel andere opbouwende stoffen.

Deze producten werken overal, naar behoefte van het lichaam. Ze bouwen net zoveel collageen in uw linker knieholte als op uw wang of in uw botten. Uw gehele huid wordt daarmee beschermd en verbeterd, niet alleen die van uw gezicht. Dat voorkomt dan bijvoorbeeld ook de huidveroudering van buik, bovenbenen of decolleté. Wilt u de werking specifiek op een bepaald gebied toespitsen dan kunt u de producten combineren met huidverbeterende behandelingen.

 

Waarom ScKIN nutritions in combinatie met uw behandeling?

Stel u wilt vooral de rimpels in uw gezicht verminderen. Dan gaat u natuurlijk daar uw behandeling op toepassen. Echter als er al een voedingsachterstand is, aannemelijk bij huidverslapping, dan kan dat het gewenste resultaat ernstig vertragen. De verbetering moet immers voortkomen uit de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen, elastine of meer vochtbinder zoals hyaluronzuur. De fibroblasten in de huid dienen daarvoor geactiveerd te worden. Daarvoor is extra energie nodig.. Als de fibroblasten nu goed geactiveerd worden willen ze best collageen en/of elasine aanmaken om nieuwe vezels te vormen, maar dan moeten de grondstoffen daarvoor wel aanwezig zijn. Met cosmeceuticals crèmes, behandelmethodes zoals Dermaroller, Peeling of Microdermabrasie activeren we, maar dat levert geen bouwstoffen om tot meer collageenvezels of in het dieper gelegen bindweefsel te komen. Dit is precies de toepassing van ScKIN nutritions.

Dermaroller is een innovatieve en zachte manier voor cel vernieuwing, zonder de huid te beschadigen zoals gebeurt bij o.a. laserbehandelingen en chemische peelings.

Bioslimming Body Wrap

€ 98,-

Bioslimming is de revolutionaire lichaamsbehandeling. Deze body wrap geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheidt zich van de traditionele body wraps door het gebruik van natuurlijke ingrediënten (zonder Parabenen), de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten.
Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huidverstevigende werking.

Bioslimming vermindert aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende plantenextracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.

De resultaten

 • Vermindering van cellulitis & centimeters
 • Versnelt gewichtverlies
 • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
 • Elimineert afvalstoffen
 • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
 • Voorkomt rode en blauwe spider neavies
 • Vermindert gevoel van zware benen
 • Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Eerst worden naar gewenst foto’s van het behandelend gebied gemaakt, zodat het resultaat duidelijk te zien is.

Vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule, combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed ingemasseerd  en bedekt met folie.

U zult het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontspannen. Na het half uurtje wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht met een stevige bindweefselmassage, deze gel gaat zorgen voor een koud effect. De werkstoffen werken nog ongeveer 12 uur door, dus het koude gevoel kan nog enige tijd aanhouden.

Geweldige resultaten al na 1 behandeling! Wilt u het maximale resultaat behalen, dan raden wij een kuur van 6 behandelingen aan binnen 4 weken

 

Versterk en onderhoud uw Bioslimming behandeling thuis!

De Bioslimming thuis kit is ontwikkeld om de resultaten van de salonbehandelingen te versterken. Deze trio is 100% Paraben vrij.
Ons advies is om de Bioslimming Homecare producten slechts op die dagen te gebruiken wanneer u geen behandeling heeft. Daarmee zult u de resultaten, verkregen tijdens professionele salonbehandelingen, niet alleen maar behouden maar ook versterken.
Indien u een gevoelige huid heeft adviseren wij u om na 3-4 uur te gaan douchen.

Wanneer zijn Bioslimming behandelingen af te raden?

 • Bij zwangerschap of als u borstvoeding geeft.
 • Tijdens de menstruatie kan het de buikkrampen verhogen.
 • Als je een keizersnede hebt gehad raadpleeg uw arts over hoe snel u een Bioslimming behandeling kan nemen.
 • Neem contact op met uw huisarts als u een medische aandoening heeft waarbij massage niet toegestaan is. 

Tip voor snellere resultaten: De Bioslimming kan ook erg goed gebruikt worden door het aan te brengen voordat je gaat sporten.

meer info: www.bioslimming.nl

Neem contact met ons op:

SkinClinic Goirle

Esther van Dijk

Polderstraat 18
5051 GD Goirle

Contact

06 - 15138908

info@skinclinic-goirle.nl

Openingstijden

Op afspraak

Maandag  : Gesloten

Dinsdag : 9:00 - 20:00

Woensdag : 9:00 - 17:00

Donderdag : 9:00 - 17:00

Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag : 10:00 - 15:00