Priori Mineral Skincare

100% Natuurlijke poeder 

100% natuurlijke poeder op basis van huidverzorgende mineralen die huid beschermen, corrigeren en perfectioneren met SPF 25. Ideaal voor dagelijks gebruik na alle verzorgende crèmes. Kan gemakkelijk nogmaals worden aangebracht, wat een geweldig verkoopargument is ipv het opnieuw aanbrengen van zonnebrandcrème! Geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Ideaal als men geen chemische zonnefilters tolereert.

Actieve werkstoffen

 • Zincoxide: breed spectrum bescherming
 • 0.5% Botanical Complex: 30 antioxidanten en polyfenolen van 6 pure ingredienten. Geven de huid een breed spectrum bescherming en maken een schild tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Tegen roodheid, kalmerend, verhelderend en perfect tegen hyperpigmentatie.
 • Vrij van Talk en vrij van conserveringsmiddelen

Freshminerals

THE NEXT GENERATION IN MINERALE MAKE-UP

Nederland is al een aantal jaar in de ban van minerale make-up. freshMinerals zorgt nu voor een nieuwe revolutie op het gebied van minerale make-up: foundations met anti-aging effect! Een natuurlijke make-up lijn verrijkt met vitamines en antioxidanten. De samenstelling is vrij van talk, oliën, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en stoffen die de poriën kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren.

De freshMinerals foundations bieden de huid tevens UV-bescherming SPF 20-25 en bevatten belangrijke antioxidanten, vitamines ( A, C en E) met krachtige anti-aging eigenschappen. Daarnaast beschermen de foundations de huid tegen milieuvervuiling dankzij een EPF 80 (= Environmental Protection Factor).

De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk. Zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog. Hoogwaardige ingrediënten, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid, breed assortiment, anti-aging werking, SPF 20-25, EPF 80 en zacht als zijde!

  Neem contact met ons op:

  SkinClinic Goirle

  Esther van Dijk

  Polderstraat 18
  5051 GD Goirle

  Contact

  06 - 15138908

  info@skinclinic-goirle.nl

  Openingstijden

  Op afspraak

  Maandag  : Gesloten

  Dinsdag : 9:00 - 20:00

  Woensdag : 9:00 - 17:00

  Donderdag : 9:00 - 17:00

  Vrijdag: 9:00 - 17:00

  Zaterdag : 10:00 - 15:00