Bellapierre

De 5-in-1 Mineral Foundation van Bellapierre kan het allemaal!

Onze losse poeder Mineral Foundation kan gebruikt worden als concealer, foundation met SPF 15 bescherming, finishing poeder of setting powder.

Wat je krijgt is een volledige dekking die er niet vlekkerig of cakeachtig uitziet en je huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

Gemaakt van vier eenvoudige ingrediënten, waaronder mica, vriendelijke, zachte mineralen die je huid beschermen en verzorgen, zinkoxiden, ijzeroxiden en titaniumdioxide, deze foundation is hypoallergeen en ideaal voor alle huidtypes.

De pigmenten worden vermalen tot de meest vloeiende textuur om zacht en pluizig aan te voelen tegen je huid en je te helpen een gladde, egale teint te krijgen.

Verkrijgbaar in 16 tinten, er is een kleur voor elke vrouw.

Zoals bij al onze make-up, zijn onze poederfoundations gemaakt met de veiligste ingrediënten, waardoor ze niet giftig en vrij van parabenen zijn. Naast dat het veilig voor je is, is het ook 100% dierproefvrij om onze kleine pelsmaatjes te beschermen. Ervaar vandaag nog zelf onze trendy cosmetica! Twist-and-Lock Zeefpot – 9g/0.32oz

Freshminerals

De BB Cream van Bellapierre kan het allemaal!

Onze Derma Renew BB Cream is een 4-in-1 beauty essential die kan worden gebruikt als concealer, foundation, SPF 20 en moisturizer.

Ontworpen om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en je een gemiddelde tot volledige dekking te geven zonder er cakeachtig uit te zien. Deze olievrije crème op minerale basis verstopt de poriën niet en bedekt op natuurlijke wijze onvolkomenheden voor een gladde, vlekkeloze teint. Anti-verouderingsformule helpt fijne lijntjes en rimpels te voorkomen, terwijl uw huid er stralend uitziet. Verkrijgbaar in 8 tinten, er is een kleur voor elke vrouw. Zoals bij al onze make-up, zijn onze bb-creames gemaakt met de veiligste ingrediënten, waardoor ze niet-toxisch en vrij van parabenen zijn. Naast dat het veilig voor je is, is het ook 100% dierproefvrij om onze kleine pelsmaatjes te beschermen. Ervaar vandaag nog zelf onze trendy cosmetica! NT GEW: 50 ml/1,7 fl oz

Neem contact met ons op:

SkinClinic Goirle

Esther van Dijk
Polderstraat 18
5051 GD Goirle

Contact

06 - 15138908
info@skinclinic-goirle.nl

Openingstijden

Op afspraak
Maandag  : Gesloten
Dinsdag : 9:00 - 20:00
Woensdag : 9:00 - 17:00
Donderdag : 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag : 10:00 - 15:00