Merken

Image Skincare, Priori Skincare en ScKin Nutrition

Image Skincare

Image Skincare is een van de snelst groeiende cosmeceuticals (cosmetica met actieve farmaceutische werkstoffen, die werken op de levende cellaag) uit Amerika. Het is een professionele lijn cosmeceuticals die zijn ontwikkeld door en gericht aan artsen, dermatologen en professionele huidspecialsten.

Cosmeceuticals wil zeggen dat de producten een zeer hoge graat aan werkzame stoffen bevatten, dus geconcentreerder zijn dan de traditionele huidverzorging. Ze bevatten uitsluitend de hoogste gradatie farmaceutische ingrediënten en de laatste technologie voor maximale medische resultaten.

Priori Skincare

PRIORI is wereldwijd leider op het gebied van innovatieve gepatenteerde anti-aging technologieën voor de professionele markt. Deze technologieën zijn dus via geen enkel ander huidverzorgingsmerk te verkrijgen. Ze gaan veel verder dan de traditionele anti-aging merken.

PRIORI komt van het Latijnse woord “a priori” en betekent “van oorzaak tot effect” de naam beschrijft precies onze theorie voor de juiste behandelingen tegen huidveroudering. Door de oorzaak aan te pakken kun je immers veel beter resultaat behalen. Dat is dan ook precies de reden waarom PRIORI onze prioriteit is als het op huidverbetering aankomt.

ScKIN Nutrition

Waarom ScKIN?

 

  • Voor het oplossen van huidproblemen
  • Voor het verbeteren van de huid
  • Voor verjongen van de huid
  • Het voorkomen van te snelle huidveroudering
  • Anti-aging van binnenuit
  • Ondersteunt de aanmaak van collageen- & elastinevezels en aanmaak van nieuw bindweefsel.
  • ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, darmondersteuning, immuunondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Neem contact met ons op:

SkinClinic Goirle

Esther van Dijk

Polderstraat 18
5051 GD Goirle

Contact

06 - 15138908

info@skinclinic-goirle.nl

Openingstijden

Op afspraak

Maandag  : Gesloten

Dinsdag : 9:00 - 20:00

Woensdag : 9:00 - 17:00

Donderdag : 9:00 - 17:00

Vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag : 10:00 - 15:00