ScKIN Nutritions

ScKIN nutritions; Kunnen we eigenlijk nog wel zonder?

U wilt niet alleen huidverzorging, maar het liefst ook aan anti-aging werken in de vorm van het afremmen van de huidveroudering. Liever nog, de nodige jaren van de huid afhalen.

Nu is daar niets mis mee, de vraag blijft in hoeverre dat ook goed mogelijk is. Dat heeft alles te maken met de methode van aanpak. De huid zal zich zelden spontaan verbeteren als er niet allerlei zaken worden aangepakt. Minder stress en gezonde voeding is de eerste stap, maar er is meer natuurlijk.

 

ScKIN nutritions voedingssupplementen zijn bijzonder. Ze zijn toegespitst, naast de algemene gezondheid, om vooral veel voor de huid te kunnen betekenen. Daarom noemen we ze nutricosmetics, voedingssupplementen met het zwaartepunt op de huid. Er worden speciale nutriënten gebruikt om de huid beter te beschermen tegen veroudering door vrije radicalen en UV-licht. Immers wat niet beschadigd is hoeft ook niet gerepareerd te worden. Daarnaast is er een selectie producten die specifiek is gericht op verbetering van de kwaliteit van de huid. Deze zijn bijvoorbeeld rijk aan collageen, elastine en hyaluronzuur, naast veel andere opbouwende stoffen.

Deze producten werken overal, naar behoefte van het lichaam. Ze bouwen net zoveel collageen in uw linker knieholte als op uw wang of in uw botten. Uw gehele huid wordt daarmee beschermd en verbeterd, niet alleen die van uw gezicht. Dat voorkomt dan bijvoorbeeld ook de huidveroudering van buik, bovenbenen of decolleté. Wilt u de werking specifiek op een bepaald gebied toespitsen dan kunt u de producten combineren met huidverbeterende behandelingen.

 

Waarom ScKIN nutritions in combinatie met uw behandeling?

Stel u wilt vooral de rimpels in uw gezicht verminderen. Dan gaat u natuurlijk daar uw behandeling op toepassen. Echter als er al een voedingsachterstand is, aannemelijk bij huidverslapping, dan kan dat het gewenste resultaat ernstig vertragen. De verbetering moet immers voortkomen uit de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen, elastine of meer vochtbinder zoals hyaluronzuur. De fibroblasten in de huid dienen daarvoor geactiveerd te worden. Daarvoor is extra energie nodig.. Als de fibroblasten nu goed geactiveerd worden willen ze best collageen en/of elasine aanmaken om nieuwe vezels te vormen, maar dan moeten de grondstoffen daarvoor wel aanwezig zijn. Met cosmeceuticals crèmes, behandelmethodes zoals Microneedling, Peeling of Microdermabrasie activeren we, maar dat levert geen bouwstoffen om tot meer collageenvezels of in het dieper gelegen bindweefsel te komen. Dit is precies de toepassing van ScKIN nutritions.

Collagen+

Bevat allerlei bouwstoffen voor jouw huid. Collagen+ ondersteunt een stevige huid. Collagen+ bevat 6 gram viscollageen, een enorme dosering voor opbouw van jouw huid. Vitamine C is nodig bij de aanmaak van collageen. Dit product ondersteunt jouw huid, haren en nagels en immuunsysteem. Collagen+ bevat L-Lysine, lactoferrine, zink, vitamine D en C. Hoogwaardige anti-oxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering. Collagen+ bevat glutamine, bamboe, curcumine, lactoferrine.

Control+

Bevat MSM, Lactoferrine, kurkuma en mariadistel. Control+ ondersteunt het immuunsysteem (zink, vitamine D).

Vitamin C+

60 eenheden van 6 gram als inhoud.
Waarvan 5 gram elementair vitamine C als Calcium Ascorbaat per maatschep. Goed opneembare vorm (zoals het als het ook in de natuur voorkomt). Gebonden aan een Calcium en ontzuurde vorm.

Omega+

Visolie gemaakt van Alaska vis ondersteunt ons hart en bloedvaten. 
Omega+ zorgt voor een betere hersenstofwisseling, focus en geheugen. Tevens verhogen ze de vetverbranding.

Super Greens+

Een anti-oxidanten complex met vele extra’s. Beschermt onze cellen en ons collageen. Super Greens+ ondersteunt de darmen door probioticastammen (positieve darmbacteriën).  Kan dienen als een extra groenteshot. Kan een gunstig effect hebben op: hormoonhuishouding, stemmingswisselingen, energiegebrek, stress, darmproblemen, spijsverteringsproblemen, vetverbranding, vegetariërs, afslanken, luchtwegproblemen, zonneallergie, detox, immuunboost en overgangsklachten.

Een product welke je niet mag missen.
Met 55 ingrediënten kan deze superboost jou namelijk enorm helpen bij diverse klachten met 1 product.

De Super Greens + ondersteunt:
– Stemmingswisselingen
– Energiegebrek
– Extra groenteshot
– Stress
– Immuunboost
– Detox

– Darmproblemen
– Vetverbranding
– Volledig Vegan
– Gewichtsverlies
– Overgang
– Zone allergie
– Herstel na operatie en narcose bijwerkingen

Vegan Detox Program

De Vegan Detox Program is een 10 daagse detox kuur waarbij je juist heel veel (plantaardig) gaat eten. Door een stofwisselingsswitch te maken ga je terug naar je oergenen. Dit programma is ontworpen vanuit 2 wetenschappelijke studie’s.

Dit programma geeft waanzinnige resultaten.

In 10 dagen detoxen, afslanken en gezonder worden.

Dagelijks komen we in contact met enorm veel gifstoffen welke we in de natuur niet af kunnen breken. Ons lichaam daardoor ook niet. Dit zorgt voor allerlei klachten zoals moeilijk kunnen afvallen, acne, ontstekingen, vermoeidheid, jo-jo-en in gewicht.
De Vegan Detox Program is ontwikkeld vanuit wetenschappelijke studies dat tijdelijk Vegan eten hetzelfde effect heeft als vasten. Namelijk ontstekingen, buikvet verminderen, meer energie en beter worden in vetverbranding.

Hoe werkt het:

Gifstoffen worden opgeslagen in de vetcel en geven klachten. Stofjes uit de Super Greens + binden afvalstoffen waardoor we gezonder worden, makkelijker afvallen en een mooiere huid krijgen. Zonder de Super Greens + blijven de stoffen in het lichaam circuleren. Door deze gifstoffen te binden voorkom je een jojo- effect en is het resultaat langdurig.
Dit programma is zo bijzonder met zulke mooie resultaten. We zetten echt een stofwisselingsswitch aan vanuit de oergenen. Het is belangrijk om ons systeem flexibel te houden.

Vroeger hadden we jagers en verzamelaars. Soms hadden we door te jagen een dier te pakken en soms was er lange tijd geen dier om te eten en moesten we vruchten eten. Die afwisseling zien we nu zelden. Er is altijd overschot. De intermittent lifestyle met intermittent vegan (1-3 dagen in de week vegan eten en de rest wat anders) bootst dit na en is voor onze gezondheid geweldig!

Door een 10 daags programma te doorlopen krijg je meer energie, val je makkelijker af, krijg je een mooie huid met minder roodheid.

10 dagen detoxen en toch veel eten

Tijdens het programma krijg je begeleiding van een Vegan Detox Coach. Het bijzondere van deze detox is dat je juist heel veel moet eten. Heel veel plantaardig eten. Een vrouw neemt 400- 600 gram groente en 200 gram peulvruchten (zoals linzen bijvoorbeeld) en een man neemt 600-800 gram groente en 200 gram peulvruchten in de vegan dagen.

Voorafgaand aan de 10 dagen maakt jouw Vegan Detox Coach:
– Een protocol aan waarin staat wat je kunt eten
– Er wordt gewogen, gemeten in omvang buik en benen
– Uitleg over de supplementen en wat er belangrijk is tijdens de kuur

Belangrijke richtlijnen:

 • Je eet binnen 10 uur al je maaltijden waardoor je 14 uur niks eet en je lever alle afvalstoffen goed kan verwerken, los kan maken en kan afvoeren. Dit kan je lever alleen als hij geen voedsel binnenkrijgt.
 • Lekker bewegen
 • Lekker zweten door te sporten, warm bad of een sauna (gifstoffen via de huid afvoeren)
 • Voeding eten die niet te hoog is in suikers, bijvoorbeeld bananen, druiven even laten staan tijdens de kuur.
 • Zoveel mogelijk op eten van de aangegeven hoeveelheden voeding van het protocol. Dit valt soms niet mee, maar bepaald het succes.

 

Fatburning Program

Binnen 7 dagen slanker, fitter en energieker.

Fatburning is een unieke trainingsmethode om je lichaam van suiker- naar vetverbranding te laten gaan. Door een combinatie van sporten, sap-vasten en voedingssupplementen worden je spieren en lever getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Dit resultaat kun je makkelijk vasthouden.

Program 7 daags programma is zoveel meer dan alleen gewichtsverlies!

Dit leefstijlprogramma is de manier om binnen 7 dagen slanker, fitter en energieker te voelen. Dankzij de combinatie van sporten, sap-vasten en voedingssupplementen gaat jouw lichaam van suiker- naar vetverbranding.

Overgewicht: een probleem waar wereldwijd steeds meer mensen mee te maken hebben. We zijn zwaarder dan we zouden willen. Proberen van alles om af te vallen, zonder blijvend resultaat. Ook fanatieke sporters – die strikt genomen meestal geen overgewicht hebben – zouden hun sportprestaties vaak nog flink kunnen verbeteren als ze nog slanker en lichter waren.

Voor al deze mensen, maar eigenlijk voor iedereen die in 7 dagen fitter, gezonder en slanker wil worden, met een betere conditie als bonus, is er maar één antwoord: Fatburning Program van ScKIN Nutrition.

In 7 dagen maak je gebruik van drie afbouwdagen, drie sap-vastendagen en één opbouwdag.
Tijdens deze dagen train je binnen jouw individuele hartslagzone met een horloge of hartslagmeter en doe je alleen cardiotraining zoals hardlopen, crosstrainer, fietsen, roeien om je spiervezels in de vetverbrandingsmodus te duwen. 

Resultaten van het 7 daags Fatburning Program:

  • Gemiddeld 2-6 kg gewichtsverlies
  • Gemiddeld 3-7 cm omvangverlies op de buik.
  • Het verloren gewicht na Fatburning bestaat volledig uit vet.
  • Significant betere sportprestaties.

Fatburning Program is veel meer dan alleen vasten

80% van je genen gaan anders lopen met het Fatburning Program!

De grote plus zit hem in de combinatie vasten en sporten, en de juiste voedingssupplementen om het effect te bereiken.

Je wordt begeleid door een Fatburning Coach welke door C Skin hierin geschoold is. Deze Fatburning Coach is er voor jou vóór, tijdens en na deze 7 dagen (mocht er een natraject gewenst zijn).

Het belang van de juiste voedingssuppletie tijdens en na de Fatburning Program van 7 dagen:

  • sportsuppletie ter versterking van duurvermogen
  • voorkomen van tekorten en bijwerkingen
  • suppletie ter verlaging van cholesterol, verbeteren van suikerstofwisseling en stimuleren van vetverbranding
  • sportsuppletie die vermoeidheid tegengaat

Nuchter trainen, SonjaBakkeren, de hoeveelheid koolhydraten in je voeding beperken: het is allemaal niet voldoende. Alleen als je tijdens het vasten ook aan duurtraining doet, dwing je de spieren om de eigen suikervoorraad helemaal op te gebruiken en vervolgens over te schakelen naar maximale vetverbranding.

Om tekorten aan vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren te voorkomen, maak je tijdens een fatburning Program van 7 dagen gebruik van voedingssupplementen. Hiermee houd je de werking van je brein, je fitheid, je immuunsysteem, en je spierkracht op peil, terwijl je bovendien de vetverbranding ondersteunt.

Fatburning Program: een combinatie van duurtraining, een sapvastenkuur, en de juiste voedingssupplementen.

Alleen zo kun je het oermechanisme in de genen activeren en omschakelen van suiker- naar vetverbranding. Is je lichaam hier eenmaal in getraind en kunnen de spieren beter vet verwerken, dan word je niet alleen beter in duursport, maar heb je ook minder behoefte aan zoetigheid.

Wat levert Fatburning Program van 7 dagen je op:

  • Gewichtsverlies
  • Betere conditie
  • Minder trek in zoetigheid
  • Een betere gezondheid
  • Bescherming tegen ontstekingen en de schadelijke effecten van gifstoffen in je lichaam.
  • Talgproductie omlaag
  • Mooie huid
  • Klachten die al lang bij je lopen
  • Vetprofiel wordt beter
  • Anti-aging
  • Extra spiermassa tijdens het Fatburning Natraject.

Dit alles maakt Fatburning program van ScKIN Nutrition een snelle en uniek methode om je lichaam te herprogrammmeren. Een nieuwe start, waarmee jij je hele levensstijl ingrijpend gezonder maakt. Mocht je later ongewild toch terugvallen op de suikerverbranding bijvoorbeeld door vakantie of stress, dan kun je jouw lichaam helpen om snel te resetten met een korte kuur van 3 dagen.

Gevolgen van de suikerverbrandingsstand: Herken jij jezelf hierin?

  • Ons lichaam weet niet meer hoe het vet moet verbranden
  • Een overmatige behoefte aan zoetigheid 
  • Vaak een hongergevoel hebben
  • Overgewicht en andere westerse kwalen
  • Minder vermogen om duursport te beoefenen.

Fatburning en voedingssupplementen:

Tijdens de 7 daagse kuur gebruik je de volgende supplementen om de herprogrammering optimaal te ondersteunen:

  • Fatburning mix+
  • Omega+
  • Multi+

Resultaten na 4 mnd

  • vetpercentage 29,3% naar 24.4%
  • lichaamsgewicht 67.1% naar 64.7 %
  • vetmassa 18,8 kg naar 15,1 kg
  • spiermassa 45.6 kg naar 47 kg

Als onderhoud:

Om het behaalde resultaat langdurig vast te houden adviseren wij af en toe een minikuur te doen, te blijven sporten 2-3x per week en afhankelijk van jouw beroep, leefstijl, beweging zal jouw coach jouw adviseren hoe je je resultaten het beste vast kunt houden. Laat jouw Fatburning Coach je adviseren over de planning en de beste mix van supplementen die jouw lichaam ondersteunen.

  • Fatburning mix voor tijdens je minikuren
  • Omega+ voor ondersteuning van je vetverbranding
  • Super Greens+ als ondersteuning van de vetverbranding, spierwerking en energie.

Neem contact met ons op:

SkinClinic Goirle

Esther van Dijk
Polderstraat 18
5051 GD Goirle

Contact

06 - 15138908
info@skinclinic-goirle.nl

Openingstijden

Op afspraak
Maandag  : Gesloten
Dinsdag : 9:00 - 20:00
Woensdag : 9:00 - 17:00
Donderdag : 9:00 - 17:00
Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag : 10:00 - 15:00