Wil jij een huid die in topconditie is deze winter? Met de juiste gezichtsbehandeling én effectieve huidverzorging maken we het samen mogelijk! Lees hier alles over de gezichtsbehandeling om je huid intensief te voeden en onze tips voor huidverzorging in de winter. De beste versie van jouw huid creëren we immers samen!

Ga in de winter voor deze gezichtsbehandeling

 

In de winter wil je je huid niet alleen klaarstomen om het koude weer te trotseren, maar kun je ook omdat het minder zonnig is, aan de slag met krachtige(re) ingrediënten. De Winter Retreat Facial biedt intensieve huidverzorging en zorgt voor een gehydrateerde huid met een mooie glow. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor ieder huidtype en is al helemaal die ideale match wanneer je wilt werken aan:

  • een droge / gedehydrateerde huid
  • een grauwe / doffe huid
  • een ongelijkmatige teint
  • de (eerste) tekenen van huidveroudering
  • verlies van huidelasticiteit en beginnende huidverslapping

Winter Retreat Facial als gezichtsbehandeling

De Winter Retreat Facial is vooral geschikt in de winter door de exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur. Deze verwijderen de dode huidcellen, maken de droge(re) huid weer zijdezacht en geven de huid een ware energizer. Tijdens de behandeling maakt de IMAGE Skincare Professional gebruik van enhancers (dit kunnen zuren zijn), om de huid maximaal te verzorgen. Na deze gezichtsbehandeling loop je gegarandeerd naar buiten met een huid die in topconditie is.

Onze tips voor huidverzorging in de winter

Veel producten die tijdens deze facial gebruikt worden kun je ook in het behandelcentrum kopen. Je gaat dus met het grootste gemak ook thuis aan de slag met een krachtige huidverzorgingsroutine. Benieuwd naar de producten in deze gezichtsbehandeling?

Cleanser als perfecte basis

De THE MAX – Cleanser is de ideale basis voor jouw winter-routine. Deze milde cleanser is geschikt voor ieder huidtype en vooral geschikt om de huid grondig te reinigen en zijdezacht te maken.

THE MAX – Facial Cleanser

€ 37,50

Ga voor een extra glow

De ultrazachte, micro-exfoliërende mix van de ILUMA – Intense Brightening Exfoliating Powder licht de huid op en zorgt voor een natural glow bij ieder huidtype. De polijstende poeder verwijdert afvalstoffen en talg uit de poriën, zorgt voor langdurige hydratatie en vermindert tekenen van huidveroudering. Dit product wordt gecombineerd met de ORMEDIC – Balancing Gel Polisher, voor een effectieve, maar alsnog milde exfoliatie.

 

ILUMA – Intense Brightening Exfoliating Powder

€ 42,50

ORMEDIC – Balancing Gel Polisher

€ 49,00

Een serum voor de winter

Omdat het minder zonnig is tijdens de wintermaanden, is een product met zuren de perfecte toevoeging op jouw huidverzorgingsroutine in de winter. Het AGELESS – Total Anti-Aging Serum bevat een mix van natuurlijke zuren om vochtverlies te voorkomen en de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

 

AGELESS – Total Anti-Aging Serum

€ 79,50

Een ware energizer voor de huid

Kan jouw huid wel een energizer gebruiken? Deze hydraterende gezichtsolie van de VITAL C-lijn zorgt voor een zijdezachte huid en maakt de vermoeide huid weer energiek en fris.

Maximaal genieten

THE MAX – Masque is een rijk en voedend gezichtsmasker met een anti-aging werking en zorgt ervoor dat zelfs de meest droge en doffe huid weer gaat stralen! 

Oogverzorging, want het oog wil ook wat 😉

Zeker in de winter verdient de kwetsbare huid rond je ogen wel wat extra aandacht. THE MAX – Eye Crème is een voedende oogcrème om huidveroudering te vertragen en een jeugdige oogopslag te geven!

Ook thuis aan de slag

Vergelijk je huidverzorging eens met een gezonde lifestyle. Zo’n 70% bestaat uit je voeding en 30% uit beweging en sport. Precies die verhouding kun je ook toepassen op je skincare routine thuis en professionele gezichtsbehandelingen. Wat er in jouw badkamerkastje staat – en hoe trouw je het regime toepast – heeft dus een groot effect op een gezonde, mooie huid. De rest van het werk doen we in de salon graag voor je!

Let’s Talk Skin


Heb je nog vragen over de Winter Retreat Facial of een andere gezichtsbehandeling, neem dan contact op