It’s wintertime! En dat betekent tijd om gezellig met elkaar voor de haard te kruipen, maar ook om je huid wat extra verzorging te bieden. Om bij koude temperaturen en de verwarming die vaker aanstaat je huid toch gehydrateerd en in balans te houden, is extra voeding geen overbodige luxe. Dit zijn de 6 ultieme IMAGE Skincare producten én behandeling (boek deze alvast voor wanneer de salondeuren weer open mogen) om het gure weer te trotseren en voor speciale dagen een prachtige glow te creëren.

Je ontvangt nu tijdelijk bij aankoop van een nachtcrème en/of overnight masque naar keuze, 1 pot MindYourMind voedingssupplementen én een Hush&Hush oogmasker gratis t.w.v. € 57,50. Voor een ultieme nachtrust! In dit blog zijn dat de VITAL C – Hydrating Intense Moisturizer en het IMAGE MD – Restoring Overnight Retinol Masque.

VITAL C – Hydrating Intense Moisturizer

Heb je last van een droge, trekkerige huid? Dan is deze rijke crème ideaal om het vettekort in de huid aan te vullen. Het bevat sheaboter (een plantaardig vet), hyaluronzuur en de vitamines A, C en E. Smeer deze moisturizer ’s avonds op om je huid een intense voeding en hydratatie te geven. Marie Claire (België) benoemde dit product onlangs als dé nummer 1 moisturizer om de winter door te komen!

VITAL C – Hydrating Intense Moisturizer

€ 78,50

 

ORMEDIC – Balancing Lip Enhancement Complex

Met volle en zachte lippen de winter door? Dat is zeker geen fairy-tale! Deze lipgel, rijk aan hydraterende en voedende ingrediënten, is een ware dorstlesser voor zelfs de meest extreem droge lippen. Door verzachtende ingrediënten (zoals avocado-olie) geeft het ook direct verlichting bij droge en gebarsten lippen. En door het broekzak- en clutchformaat is deze lipgel ideaal om overal mee naartoe te nemen.

ORMEDIC – Lip Enhancement Complex

€ 24,50

 

AGELESS – Total Facial Cleanser

De winter is bij uitstek het beste seizoen om skincare met zuren te gebruiken. Zuren zijn namelijk geen goede combinatie met zon én tijdens de winter kun je de zonschade aanpakken die eventueel tijdens de zomer is opgelopen. Daarom is deze cleanser op basis van glycolzuur juist nu een zeer effectief product! Het biedt een exfolië-rende werking, waardoor dode huidcellen, vet en vuil effectief worden verwijderd en voor een stralende, zachte huid zorgt. Even opletten: heb je deze cleanser nog nooit eerder gebruikt? Bouw het gebruik dan even op door eerst 1 tot 3 keer per week ‘s avonds te reinigen.

AGELESS – Total Facial Cleanser

€ 35,00

 

IMAGE MD – Restoring Overnight Retinol Masque

Een overnight masque is een ideaal product om soms af te wisselen met je nachtcrème, voor wat extra verzorging. Retinol is een power-ingrediënt en kun je net zoals zuren het beste in de winter gebruiken. Terwijl jij lekker ligt te slapen geeft de IMAGE MD – Restoring Over-night Retinol Masque de huid een hydratatieboost, stimuleert het celvernieuwing en ondersteunt het de aanmaak van collageen. Ook zorgen botanische, oplichtende ingrediënten ervoor dat jij wakker wordt met een egale(re) huidteint en stralende uitstraling.

IMAGE MD – Restoring Overnight Retinol Masque

€ 97,50

 

PREVENTION+ dagcrèmes

Ook in de winter is het belangrijk om je huid te beschermen tegen UV-straling, door een dagcrème met SPF te smeren. Zelfs als er geen zichtbaar zonnetje is, is er namelijk sprake van UV-straling waardoor huidveroudering sneller optreedt. De PREVENTION+ lijn bestaat uit vier verschillende dagcrèmes met een variant voor ieder huidtype én zelfs met een variant (tinted) om in de winter een extra kleurtje te krijgen. Alle vier bieden zij bescherming tegen UVA- en UVB-straling en de SPF 30 varianten bieden tevens bescherming tegen blauw licht (schermstraling). Goed beschermd is zo gedaan!

PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50

€ 49,00 

PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30+

€ 49,00

Behandeling: O2 Lift

Met een prachtige glow de winter door? Daarvoor staat met stip op nummer 1 de O2 Lift! In deze zeer ontspannende behandeling wordt een combinatie van zuurstof, plantenstamcellen en peptiden gegeven aan de huid, waardoor er een volumineus effect ontstaat en de huid gaat stralen. Doordat deze behandeling geen hersteltijd heeft, is het zeer geschikt om dit vlak voor een speciaal moment in te plannen en direct met een instant glow de deur uit te lopen.