DE KRACHT VAN EEN DOUBLE CLEANSE

Wist je dat cleansing (het reinigen van de huid) de eerste stap is in je skincare routine? Hierdoor verwijder je vet, vuil en dode huidcellen en worden de skincare producten die je daarna gebruikt beter opgenomen door de huid. Voor optimale huidverbetering adviseren wij een double cleanse te doen, wat inhoudt dat je 2x achter elkaar reinigt. Zo verwijder je eerst het oppervlakkige vuil op de huid, waarna een tweede reiniging effectiever doordringt in de huid. En voor een double cleanse zijn onze cleansing powerduo’s zeer geschikt! Voor ieder huidtype en/of huidprobleem hebben wij de juiste set. Voor een egale, stralende huid met een jeugdige look. Dit zijn onze 5 cleansing powerduo’s:

 

1. Sensitive Skin – een milde double cleanse

Met dit cleansing powerduo heb je een natuurlijke en milde reiniging in handen. De ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser is één van onze meest populaire reinigers en biedt een milde reiniging. Daarnaast biedt ORMEDIC – Balancing Gel Polisher een unieke 3-in-1 exfoliatie. Door de natuurlijke ingrediënten zoals limoenkaviaarextract, gemalen bamboe en olijvenpitpoeder is deze gezichtsreiniger ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Cleanser Powerduo – Sensitive Skin

€ 67,50

 

2. Healthy Glow – cleansers voor een natuurlijke glow

Ready to glow? Dan is dit cleansing powerduo de beste keuze voor jou! Het VITAL C – Hydrating Facial Cleanser zorgt voor een intensieve reiniging en een zijdezachte huid na afloop. Deze romige cleanser heeft een hoge concentratie vitamine C en antioxidant-werking wat zorgt voor een stralende huid. Vitamines A, C en E verzachten de gevoelige huid en verlichten jeuk. Het ILUMA – Intense Brightening Exfoliating Powder geeft een unieke micro-exfoliatie en laat de huid optimaal stralen. Deze ultrazachte micro-exfoliërende mix verwijdert afvalstoffen en talg uit de poriën, zorgt voor langdurige hydratatie én vermindert verouderingsverschijnselen. Een double cleanse om van te stralen! 

Cleanser Powerduo – Healthy Glow

€ 69,50

 

3. Uneven Skintone – cleansers voor een egale huid

Dit cleansing powerduo is zeer geschikt voor een double cleanse én om hyperpigmentatie en huidveroudering aan te pakken. De combinatie van ILUMA – Intense Brightening Cleanser en de AGELESS – Total Facial Cleanser zorgt er enerzijds voor dat je huid geëgaliseerd wordt en vermindert daarnaast huidverouderingsverschijnselen. De ILUMA cleanser bevat een aantal krachtige ingrediënten die bijdragen aan het egaliseren van de huidteint. De AGELESS cleanser bevat daarnaast zuren die een intensieve reiniging bieden en je huid niet alleen zijdezacht maakt, maar een heerlijk fris gevoel geeft. 

Cleanser Powerduo – Uneven Skintone

€ 65,00

 

4. Anti-Aging – een double cleanse tegen huidveroudering

Door een double cleanse met dit powerduo te doen geef je jezelf een effectieve anti-aging treatment! Het vermindert rimpels, gaat fijne lijntjes tegen en geeft een prachtige glow. THE MAX – Stem Cell Facial Cleanser is een zuurvrije, romige reiniger die niet alleen heel zacht aanvoelt voor de (droge) huid, maar ook voor een optimale pH-waarde van de huid zorgt. Daarnaast beschermt én verlengt het de levensduur van huidcellen, hello anti-aging! De MD – Restoring Facial Cleanser is een verfrissende cleanser met zuren waardoor het een intensieve exfoliatie biedt en zorgt voor een zijdezachte huid.

Cleanser Powerduo – Anti-Aging

€ 65,00

 

5.  Oily Skin / Acne – cleansers voor een vette (acne)huid 

Dit cleanser powerduo kalmeert de huid en vermindert onzuiverheden. Twee ideale gezichtsreinigers voor een double cleanse te doen en de vette huid en/of acne te verzorgen. Door de natuurlijke ingrediënten van ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser wordt je huid gekalmeerd, gereinigd en waan je jezelf in natuurlijke sferen door de zoetige, frisse geur. Daarnaast is CLEAR CELL – Clarifying Gel Cleanser een intensieve reiniger die zeer geschikt is voor de vettige (acne)huid. Het reguleert de talgproductie en exfolieert de huid met een zuivere, gladde huid als resultaat. 

Cleanser Powerduo – Oily Skin/Acne

€ 65,00

TIP: Heb je nog nooit eerder zuren gebruikt? Bouw dit dan eerst even op door deze cleanser max. 3 keer in de week ‘s avonds te gebruiken.


Met deze vijf cleansing powerduo’s heb jij jouw eerste stap naar huidverbetering in handen: een goede gezichtsreiniger. Wil jij graag advies voor een volledige dag- en nachtroutine?
Neem dan vooral contact met ons op