Nutricosmetics

Nutricosmetics; Kunnen we eigenlijk nog wel zonder?

U wilt niet alleen huidverzorging, maar het liefst ook aan anti-aging werken in de vorm van het afremmen van de huidveroudering. Liever nog, de nodige jaren van de huid afhalen.

Nu is daar niets mis mee, de vraag blijft in hoeverre dat ook goed mogelijk is. Dat heeft alles te maken met de methode van aanpak. De huid zal zich zelden spontaan verbeteren als er niet allerlei zaken worden aangepakt. Minder stress en gezonde voeding is de eerste stap, maar er is meer natuurlijk.

Laviesage voedingssupplementen zijn bijzonder. Ze zijn toegespitst, naast de algemene gezondheid, om vooral veel voor de huid te kunnen betekenen. Daarom noemen we ze nutricosmetics, voedingssupplementen met het zwaartepunt op de huid. Er worden speciale nutriënten gebruikt om de huid beter te beschermen tegen veroudering door vrije radicalen en UV-licht. Immers wat niet beschadigd is hoeft ook niet gerepareerd te worden. Daarnaast is er een selectie producten die specifiek is gericht op verbetering van de kwaliteit van de huid. Deze zijn bijvoorbeeld rijk aan collageen, elastine en hyaluronzuur, naast veel andere opbouwende stoffen.

Deze producten werken overal, naar behoefte van het lichaam. Ze bouwen net zoveel collageen in uw linker knieholte als op uw wang of in uw botten. Uw gehele huid wordt daarmee beschermd en verbeterd, niet alleen die van uw gezicht. Dat voorkomt dan bijvoorbeeld ook de huidveroudering van buik, bovenbenen of decolleté. Wilt u de werking specifiek op een bepaald gebied toespitsen dan kunt u de producten combineren met huidverbeterende behandelingen.

Waarom Nutricosmetics in combinatie met uw behandeling?

Stel u wilt vooral de rimpels in uw gezicht verminderen. Dan gaat u natuurlijk daar uw behandeling op toepassen. Echter als er al een voedingsachterstand is, aannemelijk bij huidverslapping, dan kan dat het gewenste resultaat ernstig vertragen. De verbetering moet immers voortkomen uit de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen, elastine of meer vochtbinder zoals hyaluronzuur. De fibroblasten in de huid dienen daarvoor geactiveerd te worden. Daarvoor is extra energie nodig.. Als de fibroblasten nu goed geactiveerd worden willen ze best collageen en/of elasine aanmaken om nieuwe vezels te vormen, maar dan moeten de grondstoffen daarvoor wel aanwezig zijn. Met cosmeceuticals crèmes, behandelmethodes zoals Dermaroller, Peeling of Microdermabrasie activeren we, maar dat levert geen bouwstoffen om tot meer collageenvezels of in het dieper gelegen bindweefsel te komen. Dit is precies de toepassing van Nutricosmetics.