MicroSkinPolish

De MicroSkinPolish is een nieuwe innovatieve oplossing voor behandeling van rimpels, grove poriën, acne littekens, slechte huid, verslapte huid en striae. De MicroSkinPolish is innovatief omdat het 3 technologieën in één behandeling combineert en het mogelijk maakt een complete behandeling aan te bieden voor huidverbetering en huidverjonging. Micro Skin Polish maakt gebruik van:

– Microdermabrasie
– Low Level Laser Technology
– Skin Polishing

De Micro Skin Polish-behandeling

Iedere behandeling wordt volgens 3 stappen uitgevoerd voor een duurzaam en niet te evenaren resultaat.

Stap 1
Bij de eerste stap, microdermabrasie, wordt de huid ‘geslepen’ (vergelijkbaar met een scrub) waardoor deze opengesteld wordt en ontvankelijk is voor actieve werkstoffen.

Stap 2
Bij de tweede stap (Low Level Laser Technology) wordt de huid middels een koud Laser (waarbij geen warmte vrij komt en dus geheel veilig is voor ieder huidtype) gevoed met actieve werkstoffen als hyaluronzuur, vitaminen en anti-oxidanten.

Stap 3
Bij de derde stap, Skin Polishing, wordt de huid als het ware gepolijst waardoor deze beschermd wordt en gaat stralen.

Kwalitatief hoogwaardige en veilige producten

De producten die bij de microskinpolish behandeling worden gebruikt zijn allen van zeer hoge kwaliteit. Er wordt een hyaluronzuur gebruikt welke effectief in uw huid wordt gesluisd. De hyaluronmoleculen kunnen zich tot 30 keer uitzetten door vochtopname waardoor oneffenheden in uw huid opgevuld worden (vergelijkbaar met een spons). Hyaluronzuur is een huideigen stof waardoor het niet schadelijk is en zeer natuurlijke resultaten oplevert.

Geïnteresseerd of heeft u een vraag?
Neem dan vrijblijvend contact op.