Image Skincare

De professionele behandelingen van Image Skincare werken op verschillende huidproblemen, huidverjonging en de algehele verbetering van de huid.

Ormedic lift

Image SkincareEen mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan uw huid. De behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen), die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en huidtextuur zal ontstaan. De japanse groene thee geeft de huid een gezonde, levendige teint en het co-enzym q10 geeft de huid hydratatie. Een heerlijke geur met organische mangopulp, perfect voor iedere huid.

Signature facelift

Deze revolutionaire 4-layer facelift is zeer speciaal. Deze behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven na een behandeling. De hoge dosis aan vitamine c dringt de huid binnen om het te verstevigen. Het bevat glycolzuur dat de huid exfolieert en zacht maakt. Door de hoge actieve therapeutische enzymen zal de celvernieuwing versnellen en de huid onder de ogen oplichten. Een cocktail van farmaceutische ingrediënten zal direct de huid binnnendringen en daar verstevigen, oplichten en verfrissen.

Lightening lift

Deze peelingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 behandelingen om de 2 weken te doen.  Zonnevlekken en bruine vlekken worden vermindert.

Wrinkle  lift

Deze ultrahuidbehandeling met glycolzuur en retinol verwijdert de dode huidcellen en zorgt ervoor dat de huid er strakker en gezonder uitziet. De fijne lijntjes verdwijnen.

Acne lift

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur zorgt voor een exfoliatie van de dode huidcellen en voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. Het vermindert en behandeld alle soorten acne en de huid wordt al naar een behandeling gladder.