Dermaroller

DermarollerIn 1999 is de Dermaroller uitgevonden en in 2000 geoctrooieerd. Als een van de succesvolste huidverbeterings middelen in de afgelopen jaren, werd de Dermaroller vaak gekopieerd, maar niemand heeft ooit de kwaliteit van de Dermaroller bereikt.

Dermaroller is een innovatieve en zachte manier voor celvernieuwing, zonder de huid te beschadigen zoals gebeurt bij o.a. laserbehandelingen en chemische peelings.

Wat is het?

De ISO en CE gecertificeerde Medische Dermaroller ( een ISO 13485-Certificaat voor medisch materiaal) staat garant voor een vooruitstrevende techniek, de zogeheten ‘micro-needling’ van de huid. Deze doeltreffende huidverbeterende procedure zet de huid op een zeer krachtige wijze aan om zichzelf te herstellen door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Wat maakt het uniek?

De naaldjes penetreren de dermis, wanneer deze over de huid gerold worden. De huidcellen reageren op de prikjes in de huid en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Dankzij de gemaakte kanaaltjes kunnen actieve ingrediënten tot 200 keer beter in de huid dringen. Rimpels, littekens, grove poriën, hyperpigmentatie, striae verbeteren tot 90%.
de Medische Dermaroller verzekert je van resultaat en huidverbetering van zowel gelaat als lichaam.